q WordPress onderhoud - Voordelig bij OnBizz

WordPress onderhoud

OnBizz - JOUW WordPress expert!

WordPress onderhoud

Blijf online met WordPress onderhoud

Hoewel er vaak wordt gedacht dat WordPress websites redelijk onderhoudsvrij zijn, is helaas het tegendeel waar! Nadat een webbouwer een WordPress website heeft afgeleverd, zit er vaak een jaar lang onderhoud bij inbegrepen.

Na dit jaar zal het niet 1, 2, 3, merkbaar zijn dat het onderhoud is gestopt en vaak kan het soms wel 2 jaar duren voordat het wordt opgemerkt, maar dan?!

Webbouwers maken vaak gebruik van bepaalde plugins en themes, die zo nu en dan updates moeten krijgen. Wanneer dit niet gebeurt, kan er uiteindelijk een hoop fout gaan. Vooral wanneer dit een zeer lange tijd niet gebeurt.

In sommige gevallen zijn de gevolgen rampzalig, van gehackte WordPress websites, tot aan foutmeldingen. Onderhoud kan dit voorkomen of oplossen!

Laat WordPress onderhoud over aan OnBizz

OnBizz maakt al 12+ jaar gebruik van WordPress. In deze 12+ jaar hebben wij de nodige kennis opgebouwd. Of het nu gaat om WordPress development, het oplossen van storingen of het bouwen van WordPress websites en webshops, wij hebben er allemaal mee te maken gehad!

Regelmatig wist OnBizz WordPress websites te repareren, waar andere bedrijven het niet aandurfden. Dit laat dan ook wel zijn dat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan!

Laat daarom uw WordPress onderhoud over aan OnBizz. Niet alleen voor de kwaliteit, maar ook voor de lage prijzen!

Meer te weten komen over onze werkwijze? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Wie doet het WordPress onderhoud?

Hi, Ik ben Ricardo Verboom en met mijn 12+ jaar WordPress ervaring heb ik inmiddels al de gekste dingen meegemaakt met WordPress websites. Daarom bied ik vanuit OnBizz dan ook WordPress onderhoud aan als een dienst! 

Met WordPress onderhoud, kunnen wij je website eenmalig een update geven, zodat alles weer soepel werkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om OnBizz maandelijks het onderhoud te laten doen, de prijzen hiervoor vind je verderop deze pagina. 

Ricardo Verboom

Daarom WordPress onderhoud van OnBizz

wordpress onderhoud onbizz

12+ jaar WordPress ervaring

OnBizz heeft al meer dan 12+ jaar aan WordPress kennis in huis! Daarom is alle kennis aanwezig om jouw WordPress website te onderhouden. Ongeacht of het om een grote of kleine website/webshop gaat!

Aantrekkelijke prijzen

Eenmalig onderhoud laten doen kan al vanaf €99! Kies je voor een onderhoudspakket, dan betaal je slechts €19.95 per maand!

Stabiele webhosting

Jouw WordPress website op onze servers? Het kan voordelig in combinatie met een WordPress onderhoudspakket! Performance, veiligheid en onderhoud in een!

Liever eerst contact?

Dat kan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of bel ons op 0492 703 106 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00).