Website laten maken Helmond

Uw website in goede handen!

Een website laten maken in Helmond

Wat je ook vraagt, OnBizz maakt het!

Ongeacht of je nu een kleinschalige website wilt laten maken, of een zeer complexe website met bijvoorbeeld koppelingen van/naar leveranciers. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Het mooiste van alles? Lage tarieven, korte lijntjes en een partner voor de lange termijn. Wij staan voor je klaar, ook wanneer het complex wordt en ook wanneer wij je huidige website niet hebben gemaakt!

Lage tarieven: OnBizz is een eenmansbedrijf MAAR, OnBizz werkt samen met een vast team van specialisten (ZZP). Hierdoor zijn er minder kosten, waardoor er ook lagere tarieven gehanteerd kunnen worden. Dezelfde kwaliteit dus, tegen een lager tarief!

Maatwerk of eenvoudige website laten maken

Heeft jouw bedrijf nog geen website of kan deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Je kunt OnBizz een nieuwe website laten maken of een bestaande website laten opfrissen.

Wil je verder gaan en komt er een bepaalde complexiteit bij kijken, bijvoorbeeld maatwerk? Ook dan staan wij voor je klaar! OnBizz heeft een klein kantoor in Helmond, waar je altijd welkom bent voor een lekker kopje koffie!

Natuurlijk kunnen wij ook de mogelijkheden per telefoon, e-mail of videocall met je bespreken!

Een paar door ons gemaakte websites

Design van de website.

Webdesign + webshop

Aangeleverd Photoshop design omgezet naar live website/webshop.

Website laten maken Helmond: Prijzen

Natuurlijk speelt de prijs een grote rol en OnBizz staat voor eerlijke prijzen! Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om een simpele website te laten maken vanaf €199 (excl. BTW).

Voor dit bedrag maken wij jouw online visitekaartje, waarbij wij rekening houden met jouw huisstijl en bedrijfskleuren! Nog geen eigen logo om je website nog verder te personaliseren? Voor slechts €50 (excl. BTW) maken wij deze ook nog voor je!

Ontdek de mogelijkheden

Net zo enthousiast als OnBizz? Let's connect! Geheel vrijblijvend natuurlijk! Klik op de knop en laat jouw gegevens achter, of bel ons direct 0492 703 106 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00).

Waarom een website laten maken door OnBizz?

webdesign helmond

Voordelige tarieven

Hoge kwaliteit, tegen een scherp tarief! Dat is waar OnBizz voor staat!

Kennis en expertise

Van webdesign tot web development. OnBizz gaat verder dan het maken van mooie websites!

Vindbaarheid

Het hebben van een website is een, online gevonden worden is twee. De websites die wij maken, zijn SEO ready!