q Lead generation - OnBizz maakt het mogelijk

Lead generation

OnBizz - JOUW online marketing expert

Lead Generation

Helpt Lead Generation jouw bedrijf verder?

Lead Generation is een term die je waarschijnlijk al vaker langs hebt horen komen. In de wereld van online marketing wordt deze term ook erg vaak gebruikt.

Hoewel je misschien al wel vaker iets hebt gehoord over Lead Generation, vraag je jezelf wellicht af hoe deze online marketing techniek jouw bedrijf verder kan helpen en om deze vraag in vogelvlucht te beantwoorden, hebben wij deze pagina gemaakt!

Lead Generation is een interessante techniek om: nieuwe/potentiële klanten te vinden, maar kan bijvoorbeeld ook worden ingezet voor het werven van personeel!

Waarom Lead Generation toevertrouwen aan OnBizz?

OnBizz kent de kracht van Lead Generation en werkt daarom volgens het PPL (Pay Per Lead) principe. Dit houdt in dat OnBizz pas kosten in rekening brengt bij resultaat! Dit wordt ook wel no-cure no pay genoemd.

Natuurlijk doen wij dit niet voor niets, wij weten namelijk dat er voor vrijwel iedere branche leads kunnen worden gegenereerd en beschikken over de tools en know-how om dit te realiseren! De vraag is, is jouw bedrijf er ook klaar voor?

Meer te weten komen over onze werkwijze? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Wil jij ook succes met Lead Generation?

Lead Generation kan echt een grote impact hebben! Vooral wanneer deze techniek op de juist manier wordt toegepast. In verschillende branches wordt het grootste gedeelte aan omzet behaald door Lead Generation. Een aantal voorbeelden van bekende branches die deze techniek succesvol toepassen zijn: sportscholen, bedrijven in zonnepanelen, klusbedrijven, coaches, uitzendbureau's en nog veel meer bedrijven!

Zie jij Lead Generation ook wel zitten? Dan help ik je samen met OnBizz graag op weg! Mijn naam is Ricardo Verboom en ik heb inmiddels 10+ jaar ervaring als online marketeer. Graag kom ik met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ricardo Verboom

Onze werkwijze

1. Contact met OnBizz

Geïnteresseerd in Lead Generation? Laten we kennismaken en samen de mogelijkheden en jouw wensen bespreken!

2. Aanbod

Wij doen je een aanbod en vragen je om akkoord te gaan met ons aanbod.

3. OnBizz gaat aan de slag!

Wij gaan aan de slag! Je zult binnenkort de eerste leads al van ons ontvangen. Dit gebeurt per e-mail, telefoon of een geautomatiseerd systeem! Let op: hoe sneller je een lead opvolgt, hoe groter de kans op succes!

Liever eerst contact?

Dat kan! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je! Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of bel ons op 0492 703 106 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00).